Page error, has happened before!

» Site Navigation
Home Page The Villages Maps The Villages Activities The Villages Clubs The Villages Book Healthcare Rentals Real Estate Section Classified Section The Villages Directory Home Improvement Site Guidelines Advertising Info Register Now Video Tutorials Frequently Asked Questions
» Newsletter Signup
» Premium Tower
» Advertisements
» Trending News
» Tower Sponsors




















» Premium Sponsors
» Banner Sponsors
» Advertisements
Reply
Thread Tools
  #1  
Old 11-14-2019, 02:00 PM
User's Original Comment
OrangeBlossomBaby OrangeBlossomBaby is offline
Platinum member
Join Date: Feb 2015
Posts: 1,794
Thanks: 341
Thanked 207 Times in 87 Posts
Default Page error, has happened before!

Quote:
This page isn’t working
The Villages, Florida | 55+ Active Adult Retirement Community Website is currently unable to handle this request.
HTTP ERROR 500
Obviously I can access the website and post, but I can't access the home page of www(dot)talkofthevillages(dot)com.

It has happened before, even though nothing on my end has changed. The cookies are the same cookies in the system that were there when it was working fine. Permissions are exactly the same. I'm logged in, closed the browser, right-clicked on the desktop to "refresh", re-opened it, and still get that error.

It might go away tomorrow or not for another few days, even though I turn the computer completely off every night.

It happens when I am using my google search engine (because I keep forgetting to bookmark the site and my auto-type makes this process quick and easy), and it happens when I'm already on this site and click the "home" button.
  #2  
Old 11-14-2019, 02:09 PM
User's Original Comment
Kenswing's Avatar
Kenswing Kenswing is offline
Sage
Join Date: Jan 2016
Location: Upper Left Coast
Posts: 5,595
Thanks: 691
Thanked 185 Times in 118 Posts
Default

Jaz, I'm also having the same issue. I do have the site bookmarked and was/am getting the 500 error. Finally just came in through the main TOTV page.
__________________
Birthdays Are Good For You. Statistics Show the More That You Have The Longer You Will Live..

We've Got Plenty Of Youth.. What We Need Is a Fountain Of SMART!
  #3  
Old 11-14-2019, 02:36 PM
User's Original Comment
dewilson58's Avatar
dewilson58 dewilson58 is offline
Sage
Join Date: May 2013
Location: South of 466a, if you don't like me.......I live in Orlando.
Posts: 4,945
Thanks: 81
Thanked 450 Times in 231 Posts
Default

same here
__________________
Mr. Helpful.
  #4  
Old 11-14-2019, 05:14 PM
User's Original Comment
villagetinker's Avatar
villagetinker villagetinker is offline
Sage
Join Date: Sep 2013
Location: Village of Pinellas
Posts: 5,531
Thanks: 0
Thanked 140 Times in 88 Posts
Default

Same here tried 2 browsers, same issue, I think I managed to send a message to the owners.
__________________
Pennsylvania, for 60+ years, most recently, Allentown, now TV.
  #5  
Old 11-14-2019, 06:40 PM
User's Original Comment
memason's Avatar
memason memason is offline
Soaring Eagle member
Join Date: Aug 2009
Location: The Villages
Posts: 2,163
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 4 Posts
Cool

I had this problem when I used CenturyLink DNS servers...if you’re using CL, that might be the issue.
  #6  
Old 11-14-2019, 06:59 PM
User's Original Comment
OrangeBlossomBaby OrangeBlossomBaby is offline
Platinum member
Join Date: Feb 2015
Posts: 1,794
Thanks: 341
Thanked 207 Times in 87 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by memason View Post
I had this problem when I used CenturyLink DNS servers...if you’re using CL, that might be the issue.
No, Xfinity. I don't have this problem with any other website only here.
  #7  
Old 11-14-2019, 07:07 PM
User's Original Comment
njbchbum's Avatar
njbchbum njbchbum is offline
Sage
Join Date: Feb 2009
Location: Summer at the Jersey Shore, Fall in New England [Maine], Winter in TV!
Posts: 5,176
Thanks: 187
Thanked 45 Times in 22 Posts
Default

Phew! I thought my computer was giving me a fit today! Could not access via my bookmark for 'forums' and had to go to www[dot]talkofthevillages[dot]com/ and then link to 'FORUM' and then 'MAIN' to get to page where I could opt for 'New Posts". Glad that I got here! lol
__________________
Not sure if I have free time...or if I just forgot everything I was supposed to do!

  #8  
Old 11-14-2019, 08:24 PM
User's Original Comment
OrangeBlossomBaby OrangeBlossomBaby is offline
Platinum member
Join Date: Feb 2015
Posts: 1,794
Thanks: 341
Thanked 207 Times in 87 Posts
Default

Hey! I logged out, then logged back in again, and it reset everything. If any of you haven't done that yet, try and see if that fixes it for you too!
  #9  
Old 11-15-2019, 12:48 PM
User's Original Comment
villagetinker's Avatar
villagetinker villagetinker is offline
Sage
Join Date: Sep 2013
Location: Village of Pinellas
Posts: 5,531
Thanks: 0
Thanked 140 Times in 88 Posts
Default

It is now working correctly for me.
__________________
Pennsylvania, for 60+ years, most recently, Allentown, now TV.
  #10  
Old 11-15-2019, 02:50 PM
User's Original Comment
Carla B Carla B is offline
Platinum member
Join Date: Mar 2008
Location: South of 466
Posts: 1,899
Thanks: 9
Thanked 35 Times in 22 Posts
Default

Had the same problem yesterday and the afternoon before. Now it is working okay.
  #11  
Old 11-15-2019, 08:19 PM
User's Original Comment
Ben Franklin's Avatar
Ben Franklin Ben Franklin is offline
Member
Join Date: Oct 2017
Posts: 96
Thanks: 29
Thanked 40 Times in 22 Posts
Default

I think this site might have had the problem. I tried to get in 3 separate times yesterday, and couldn't, until late in the afternoon or evening.
  #12  
Old 11-28-2019, 06:06 PM
User's Original Comment
ColdNoMore's Avatar
ColdNoMore ColdNoMore is online now
Sage
Join Date: Apr 2016
Location: Between 466 & 466A
Posts: 9,122
Thanks: 0
Thanked 162 Times in 104 Posts
Default

Although I haven't been frequenting the site very often lately, something here seems to currently be a bit messed up.

When I come here it shows a whole lot of old subscribed threads (more than a week)...where no additional posts have been made. In addition, when I go to them and refresh...they still show as new posts.

And then a couple of my recently subscribed threads are not showing up at all...even when I hit "new posts."

Powers That Be - Any suggestion(s)?

Thanks,

CNM
__________________
Standing up for the underdog and against bullies...every chance I get.
Reply

Tags
error, page, access, cookies, happened

Thread Tools

You are viewing a new design of the TOTV site. Click here to revert to the old version.

All times are GMT -5. The time now is 01:21 PM.